Over ons

Cosmeticaproducten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ga maar eens na hoeveel producten je op dagelijkse basis gebruikt. Juist doordat je deze producten regelmatig gebruikt, heb je baat bij alleen de beste producten. Met de website Cosmetica-advies.nl helpen wij je om de beste cosmeticaproducten uit te kiezen.

Van harte welkom op deze website. Wij zijn een team van specialisten op het gebied van cosmetica. Gezamenlijk werken wij aan het opbouwen, uitbreiden en perfectioneren van deze website. Dit doen we met veel plezier, aangezien cosmeticaproducten onze grootste hobby zijn. Wij zijn met niks liever bezig dan met het reviewen van de verschillende cosmeticaproducten.

Informatie over onze vergelijkingen

Op deze website ben je aan het juiste adres voor het opdoen van veel kennis. Wij informeren, adviseren en helpen je maar al te graag. Daarbij onderscheiden wij ons ook nog van vergelijkbare websites:

  • Wij werken 100% onafhankelijk. Veel vergelijkbare websites werken met andere merken en fabrikanten samen. Dit doen wij echter bewust niet, aangezien wij je in dat geval geen eerlijk advies meer zouden geven. Doordat wij nu 100% onafhankelijk werken, zijn we wel in staat om jou van eerlijk advies te voorzien.
  • Wij voeren zelf het onderzoek uit. Veel vergelijkbare websites richten zich op andere bronnen, maar wij voeren zelf de onderzoeken uit. Juist daardoor krijgen wij een duidelijk beeld van het huidige aanbod van cosmeticaproducten. Ook stelt dit ons in staat om de 10 beste producten per productsoort aan te wijzen.

 

Je kunt dus met een gerust hart onze adviezen opvolgen. Voordat je nieuwe cosmeticaproducten gaat kopen, zou je eigenlijk altijd even Cosmetica-advies.nl moeten checken. Dit is sowieso aan te raden, aangezien wij regelmatig nieuwe reviews aan deze website toevoegen. Zoals je kunt zien, staan er nu in ieder geval al tientallen reviews op je te wachten.